El Punt de Trobada dóna quatre palets d'aliments a Càritas

Les caixes van quedar malmeses per l'esllavissada i no es poden posar a la venda

Productes d'alimentació d'un centre comercial.
Productes d'alimentació d'un centre comercial.
El centre comercial Leclerc-Punt de Trobada ha fet donació de quatre palets amb aliments a Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria. Les caixes i els embolcalls dels productes van quedar malmesos per l'esllavissada que va afectar el supermercat el passat 10 d'agost i no es poden tornar a posar a la venda perquè, en alguns casos, anaven en paquets indivisibles. Així, per exemple, en una caixa amb deu elements si un d'ells s'ha fet malbé, els altres nou no es poden comercialitzar per separat. Amb Càritas aniran destinats a famílies necessitades.

Els productes són en un garatge de Sant Julià de Lòria i aquest divendres han estat triats per les voluntàries lauredianes que els han col·locat en caixes de cartó i els han classificat en funció del seu origen. La majoria són galetes, xocolatines, càpsules de cafè, cereals, torrades, pots de pèsols o de cigrons. Un cop a les caixes seran distribuïts entre les famílies que reben el suport de l'entitat. N'hi haurà que també poden anar als centres educatius, que inicien el curs després de Meritxell. La data de caducitat dels productes rebuts és llarga, la qual cosa facilitarà el seu repartiment.

L'esllavissada que va afectar la carretera general 1 i el centre comercial va anar acompanyada de molta aigua que va inundar el soterrani, on estan situats els magatzems, i va causar desperfectes en les caixes que emmagatzemaven articles que ja no s'han pogut tornar a vendre. Un dels establiments del Punt de Trobada que més va veure afectada la seva estructura va ser la perfumeria Luxury, que va veure part dels seus productes de cosmètica escampats per l'aparcament.

Els responsables del centre no han xifrat les pèrdues provocades per l’esllavissada perquè primer volien avaluar les pèrdues relacionades amb els productes malmesos per notificar-les a la companyia asseguradora, la qual les cobreix. 

Comentaris (1)

Trending