El Punt 400 prepara una funció per a després del confinament

El grup de teatre està fent els assaigs de forma telemàtica i es marca el repte d’estrenar l’obra a les Fontetes un cop es recuperi la normalitat

Un dels assaigs virutals.
Un dels assaigs virutals.

El grup de teatre del centre jove de la Massana, el Punt 400, no ha volgut que la crisi del coronavirus aturi la seva activitat. Al contrari, han continuat els assajos de forma telemàtica amb un clar objectiu en ment: representar l’obra que van començar a treballar abans de l’inici del confinament un cop sigui possible perquè s’hagi superat la crisi sanitària provocada per l’expansió de la Covid-19.

El grup ja havia començat a preparar la representació, el nom de la qual no han volgut revelar. Havien fet ja tres sessions d’assaig quan es va decretar l’ordre de confinament. No han llençat, però, la tovallola i han continuat la feina a través de videoconferències.

“Els joves tenen molt per la mà les eines on line i, encara que no sigui el mateix, ens n’estem sortint prou bé”, assegura la dinamitzadora del Punt 400, Sofia Martins. Així, el treball continuarà amb cadascú dels membres a casa seva i ja tenen al cap una fita: poder representar l’obra al teatre de les Fontetes un cop es recuperi la normalitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending