El PS d’Andorra la Vella es compromet a crear una conselleria d’Igualtat

 Dolors Carmona exposa que la feina serà transversal i “donarà resposta a tot tipus de desigualtat, discriminació, exclusió social i violència de gènere”

González i Carmona, a Andorra la Vella aquest dijous.
González i Carmona, a Andorra la Vella aquest dijous.
La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella és l’única que porta en el seu programa la creació d’una conselleria d’Igualtat. Una conselleria que es dotarà dels recursos necessaris “per donar resposta a tot tipus de desigualtat, discriminació, exclusió social, violència de gènere...”, segons ha expressat la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, perquè des de PS i Independents es considera que és una qüestió “que no està ben tractada” i “nosaltres volem estar al costat de les persones”.

En aquest sentit, es considera que el de la igualtat és “un tema transversal”, i des del comú, com a “administració més propera, som el filtre i veiem que hi ha molta necessitat”, i s’ha de donar resposta, ha explicat la candidata a cònsol major. La feina de la conselleria seria justament fer de “punt de connexió” i derivar les diferents temàtiques que li arribin, “i si hi ha temes que van més enllà de la política comunal, passar-ho al Govern”, perquè és important que tothom obtingui una resposta.

Dolors Carmona també ha explicat que es treballarà per introduir la perspectiva de gènere  “per evitar que hi hagi discriminacions, que encara avui en dia s’estan donant”, ha manifestat. Ara bé, “fer petites coses no serveix de res, cal fer una bona planificació” i així “fer taca d’oli, fer-la extensa per arribar a tot arreu”, ha afegit la candidata a cònsol major.

La cap de llista de PS i Independents de la capital ha expressat la seva sorpresa en relació a l’informe realitzat per Acció Feminista d'Andorra, “perquè nosaltres ho portem al programa, encara que no s’hi despleguen totes les accions”.

Comentaris (3)

Trending