El PS d’Andorra la Vella elaborarà plans estratègics de comerç per a les diferents zones

El candidat a cònsol menor Sergi Gonzalez defensa que “comprar a Andorra la Vella ha de tenir premi”

Els candidats del PS a Andorra la Vella.
Els candidats del PS a Andorra la Vella.
La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents de la capital defensa que “comprar a Andorra la Vella ha de tenir premi”. Així s’ha expressat el candidat a cònsol menor, Sergi Gonzalez, després de lamentar que avui en dia “ens estem tronat que la gent va a comprar fora d’Andorra pel dia a dia” i que “hi ha molts llocs de la parròquia on el comerç ho està passant francament malament”. Per tot plegat, des de PS i Independents d’Andorra la Vella es volen elaborar plans estratègics per a cada una de les zones.

El PS vol elaborar aquests plans estratègics parlant amb els comerciants, però també amb els veïns, per “veure com podem, des del comú, ajudar a potenciar-ho”. Aquestes taules tripartides servirien per “veure els neguits i inquietuds” de veïns i comerciants –“volem un comú participatiu, volem escoltar”, ha recordat Sergi Gonzalez- per entre tots “buscar les millors solucions”.

I perquè comprar a Andorra la Vella tingui premi, Gonzalez ha explicat que es proposaran iniciatives que permetin bonificar els clients. Una d’aquestes iniciatives, segons ha exposat el candidat a cònsol menor a la capital, s’integraria amb el projecte de digitalització de la parròquia. A través de l’aplicació mòbil es donarien punts als clients en funció del volum de compra i després es podrien descanviar per bonificacions per a activitats culturals o altres esdeveniments.

D’aquesta manera, ha exposat Gonzalez, “estem ajudant en dues fases: una, estem ajudant que la gent compri en el nostre comerç, i per l’altra estem potenciant que els ciutadans d’Andorra la Vella facin activitats i gaudeixin d’activitats culturals, artístiques, esportives dins el que organitzem el comú d’Andorra la Vella”.

En el cas concret de la zona de Prada Ramon i Riberaygua i Travesseres, Gonzalez ha avançat la voluntat que, aprofitant l’obertura del passatge Biscariet, “fer una remodelació perquè sigui també un pol d’entrada” i així atreure el turisme cap al comerç d’aquesta zona.

 

 

Comentaris

Trending