El PS subvencionarà al 50% les escoles bressol a Encamp

Rios es mostra “optimista” de cara al diumenge i afirma que “som l’única opció de canvi”

Rios, Ricard i García, a la porta del Prat Gran.
Rios, Ricard i García, a la porta del Prat Gran.

El Partit Socialdemòcrata proposa subvencionar fins a un 50% el cost de l’escola bressol per als residents a Encamp. Així ho ha explicat Mari Carmen García, número 12 de la candidatura que lidera un David Rios que s’ha volgut mostrar “optimista” de cara a les eleccions de diumenge.

La candidata ha exposat els punts més destacats del programa amb relació a benestar. Així, s’ha mostrat preocupada perquè l’escola bressol del Pas de la Casa està funcionant per sota de la seva capacitat, “no perquè no hi hagi necessitat darrera, que sí que hi és, sinó perquè algunes famílies no poden fer front a les quotes actuals”. D’aquesta manera, ha promès que si es governa el comú, se subvencionarà amb un 50% el preu de les escoles bressol als residents.

Un altre dels punts destacats per Garcia ha estat el de l’accessibilitat. “Considerem inadmissible que el dia d’avui hi hagi persones que no es puguin moure lliurement pels carrers perquè hi ha barreres arquitectòniques que els ho impedeixen”, ha dit. En aquest sentit, s’ha compromès a consultar amb associacions i entitats de persones amb discapacitat les obres i remodelacions que s’hagin d’anar fent. “Ens assessorarem perquè la nostra parròquia esdevingui accessible per a tothom”, ha manifestat la candidata.

Per la seva banda, el candidat a cònsol major ha volgut mostrar-se “optimista” de cara al diumenge. “Avui en dia som l’única possibilitat de canvi” ha assegurat, per després demanar a tothom amb dret a vot que “s’acosti diumenge a les urnes i que voti pel canvi, que voti per una parròquia per a tothom i que voti per PS Independents”. Així, Rios ha manifestat que “si la ciutadania dona suport massiu, podem aconseguir un canvi per Encamp i el Pas de la Casa”. El cap de llista ha fet balanç de la campanya electoral i ha assegurat tenir “molt bones sensacions; creiem que hem fet una molt bona campanya”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending