El PS proposa crear una conselleria de proximitat amb els barris

Rios lamenta que hi ha zones de la parròquia que estan molt oblidades per part del comú i posa l’exemple de la Bartra

Rios, Azzopardi, i altres membres de la llista a la Bartra.
Rios, Azzopardi, i altres membres de la llista a la Bartra.

La candidatura del Partit Socialdemòcrata Independents d’Encamp s’ha compromès aquest dijous a crear una conselleria de proximitat que, entre d’altres, tindria per missió celebrar reunions de poble i de barri regularment. “Volem que cada zona, cada racó, sigui igual d’important i proper com ho pot ser el centre”, ha manifestat Demelsa Azzopardi, número 8 de la llista.

La candidata, acompanyada per altres membres de la llista inclòs David Rios, ha posat en relleu que el tracte que reben els diferents barris i nuclis de la parròquia és divers. Ho ha dit a la Bartra, una zona on, ha lamentat, “els ciutadans no senten el suport del comú”. Al seu entendre, el que cal és que “quan es parli d’Encamp no només es pensi en el centre” i es tinguin en compte els diferents barris.

Una fórmula per aconseguir aquest objectiu seria el conseller de barri, que mantindria reunions amb els veïns “per escoltar els problemes i neguits que tenen a cada zona específicament”. A més, pel que fa al Pas de la Casa, aquesta figura seria més permanent.

“El nostre objectiu és governar pel 100% dels ciutadans”, ha recordat Rios, i, per això, s’han de  “contemplar totes les zones”, ja que n’hi ha que, al seu entendre, estan molt oblidades per part del comú. El cap de llista ha explicat que “el diagnòstic ja el tenim i ara el que farem nosaltres és actuar sobre cada una de les zones específiques amb les necessitats adequades”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending