El PS furga en les adjudicacions sanitàries fetes per la crisi del coronavirus

La consellera general Susanna Vela ha tramitat una demanda d’informació per obtenir tota la documentació existent sobre la compra de material de protecció, de desinfecció i mèdic

Els consellers generals socialdemòcrates, Jordi Font i Susanna Vela.
Els consellers generals socialdemòcrates, Jordi Font i Susanna Vela.

El Partit Socialdemòcrata ha demanat a Govern tota la documentació amb relació a les adjudicacions de material sanitari realitzades per afrontar la crisi del coronavirus. La voluntat és tenir informació sobre les empreses del sector que han estat contactades, quines ofertes s'han pogut realitzar, els proveïdors que normalment contracten les autoritats sanitàries i conèixer els nous subministradors.

La petició s’ha fet per la fórmula de la demanda d’informació i l’ha tramitada la consellera general de la formació Susanna Vela. “Amb aquesta demanda es tracta de poder conèixer la documentació els expedients i els informes relatius a les adjudicacions que han tingut lloc en relació amb la crisi sanitària de la Covid-19”, ha explicat la també presidenta del partit.

Des de la formació demanen, en primer lloc, els documents i els informes relatius a les adjudicacions de material mèdic, material de protecció, material de protecció i desinfecció i material de detecció ràpida realitzades pel Govern en el marc de la crisi sanitària. En segon lloc, des del PS volen obtenir la relació de totes les empreses contactades amb relació amb les adjudicacions esmentades i la relació de totes les ofertes de preus presentades per les empreses contactades.

També es demana la relació dels proveïdors contractats habitualment per les autoritats sanitàries abans de la crisi de la Covid-19 (fins a finals del mes de febrer del 2020) així com el llistat dels nous proveïdors i noves empreses que han subministrat material al Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (a partir del mes de març del 2020). Finalment des del PS reclamen la relació de les ofertes de preu presentades per aquests nous proveïdors i el seu comparatiu amb totes les ofertes i propostes rebudes.

Comentaris (3)

Trending