El PS denuncia “l’ús electoralista” de l’obertura del Rosaleda

David Rios recorda que va ser el govern de la formació qui va adquirir l’edifici i assegura que “amb voluntat política” la reforma s’hagués pogut fer molt més ràpidament

Els integrants de la candidatura del PS davant el Rosaleda.
Els integrants de la candidatura del PS davant el Rosaleda.

El cap de llista del Partit Socialdemòcrata (PS) a les comunals d’Encamp, David Rios ha denunciat l’ús “electoralista” que, al seu entendre, ha fet el Govern amb la jornada de portes obertes de l’hotel Rosaleda. Tot i celebrar la recuperació d’un edifici històric, el candidat a cònsol major ha lamentat que des de l’executiu s’hagi volgut obrir les dependències “de pressa i corrent” per poder justificar l’acabament de les obres quan falten pocs dies pels comicis.

Rios i altres membres de la candidatura del PS han volgut participar en la primera de les dues jornades de portes obertes impulsades des del Govern. Així, en primer lloc ha volgut recordar que va ser “el nostre Govern qui el va adquirir l’any 2010” però al mateix temps ha manifestat que “fins al 2019 no s’ha acabat una reforma que, si hi hagués hagut voluntat, es podria haver enllestit en tot just dos anys”.

Tot i aquesta crítica, tant ell com la resta de companys han remarcat que la recuperació del Rosaleda i el trasllat de la gran majoria de dependències del ministeri de Cultura “és una bona notícia per a Encamp”.  Així, ha deixat clar que “estem molts contents que torni a tenir vida”.

El cap de llista també ha criticat que la jornada de portes obertes s’hagi celebrat tot just a dues setmanes de l’inici de la campanya per a les comunals, en el que, al seu entendre, suposa “un ús electoralista”. Per això, ha apuntat que “l’obertura és precipitada, ja que encara queden coses per fer” i ha defensat que “hagués estat millor esperar a què tot estigués complet i es poguessin ensenyar totes les plantes”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending