El PS d’Andorra la Vella es compromet a recuperar espais esportius per a la parròquia

 Jordi Benet posa de manifest “els dèficits de la parròquia en l’àmbit esportiu” i acusa l’actual comú d’eliminar instal·lacions

Candidats del PS a Andorra la Vella.
Candidats del PS a Andorra la Vella.
La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella s’ha compromès aquest dimarts a recuperar espais esportius per a la parròquia. “Volem posar de manifest el dèficit de la parròquia en tot el que fa referència a l’àmbit esportiu i de lleure”, ha dit el candidat número 6, Jordi Benet, que ha acusat l’actual corporació comunal d’haver “retirat diferents instal·lacions”, com són els camps de minifutbol que hi havia al carrer Prat de la Creu i al Parc Central, o les cistelles de bàsquet de la plaça del Poble, “on els infants podien participar i gaudir de l’esport”.

El  candidat de PS i Independents ha lamentat que aquesta retirada d’instal·lacions “ha provocat grans dificultats als joves de la nostra parròquia, que tenen pocs indrets per practicar l’esport a Andorra la Vella”. En contrapartida, “nosaltres el que volem és fomentar la pràctica esportiva i tenim tota una sèrie de mesures que volem prendre”, ha assenyalat Benet, com és la instal·lació, de nou, del camp de minifutbol i bàsquet al Parc Central. Així mateix, es convocarà un concurs d’idees per revitalitzar la plaça del Poble perquè esdevingui “una zona multifuncional”, on es puguin realitzar activitats tant socials i culturals com esportives.

Un altre compromís de PS i Independents és la remodelació de l’Estadi Comunal Joan Samarra amb l’objectiu de “millorar les instal·lacions i recuperar aquesta zona com un punt de referència per a la pràctica esportiva dels nostres ciutadans”, ha manifestat Benet. Aquesta remodelació inclouria la millora de les zones de vestidors, la renovació del tartan –“que està bastant deteriorat”-, la millora de les graderies i també de la zona del poliesportiu.

Comentaris

Trending