El nou ambaixador del Regne Unit a Andorra i Espanya pren possessió del càrrec

Hugh Elliott, que coneix molt bé l’Estat espanyol, on manté nombrosos vincles, haurà de gestionar la sortida britànica de la Unió Europea 

Comentaris

-
-
Tot i que va ser designat el mes d’octubre, no ha estat fins aquest dimecres que ha pres possessió de l’ambaixada del Regne Unit a Espanya i Andorra el nou responsable de la legació. Es tracta de Hugh Elliott, un diplomàtic de llarga trajectòria tot i la seva joventut i amb lligams molt destacats amb l’Estat espanyol. Elliott s’haurà d’encarregar de gestionar en la relació amb Espanya però també Andorra la sortida britànica de la Unió Europea (UE).

Elliott substitueix a Simon Manley, que ha estat ambaixador al Principat i a Espanya fins fa poques setmanes, i que ostentava el càrrec des del 2013. El nou responsable diplomàtic de la legació britànica va treballar com a mestre d’anglès a Salamanca, on va conèixer la seva esposa. Després, en iniciar la seva carrera diplomàtica, un dels primers destins va ser Madrid, on van néixer els seus dos fills i on ara retorna com a màxim responsable de l’ambaixada.

 

El nou titular diplomàtic a Madrid i Andorra s’ha mostrat molt content de poder ostentar la representació de la reina Elisabet en un país -es refereix en aquest cas a Espanya- amb qui manté molts lligams i pel qual se sent molt atret. I que espera conèixer encara més del que ho ha fet fins ara. També podrà conèixer gràcies a la seva nova missió el Principat. La seva residència oficial, és clar, però, estarà situada a Madrid.

 

Comentaris

Trending