El malestar per la tria del cap d’àrea de Joventut i Voluntariat encara cueja

El ministeri convoca una trobada de voluntaris per a la setmana que ve que podria ser moguda

-
-
El malestar per l’elecció, ja fa uns mesos, d’un nou cap de l’àrea de Joventut i Voluntariat del Govern encara malda. De fet, la convocatòria d’una reunió que hauria d’aplegar tots els voluntaris la setmana que ve ha tornat a fer evident l’enuig que la tria de responsable va suposar. Fins al punt que la trobada de la setmana vinent, en què es preveu que hi assisteixi el ministre responsable del departament, Víctor Filloy, podria ser moguda.

Diverses fonts han assegurat quan es va resoldre l’edicte per a la cobertura de la plaça de cap d’àrea hi va haver un conjunt de voluntaris que van promoure una carta per mostrar la seva indignació amb l’elecció feta. Al final, però, només una desena dels vuitanta voluntaris que hi ha actius al país van mostrar-se disposats a donar suport a la missiva. Davant d’això, els principals promotors de la queixa van decidir no presentar l’escrit i presentar la seva renúncia com a voluntaris.

Al final, segons les fonts, la mateixa desena de persones que havien subscrit el text i fins i tot alguns més van presentar la baixa al nou responsable de l’àrea de Joventut i Voluntariat. Presencialment se li va explicar que no tenien res en contra seva però sí en contra del procés que l’havia portat a ocupar el càrrec que havia passat a ostentar, ja que entenien que de totes totes corresponia a una altra persona, la que sempre havia coordinat el departament i que ni tan sols ha estat convidada -com a tècnic que és de l’àrea- a la reunió convocada per la setmana vinent a les instal·lacions que ACTUA té a Caldea.

El nou cap d’àrea de Voluntariat va demanar als voluntaris que inicialment i en un grup de mitja dotzena de persones li van anar a portar la renúncia que es donessin un temps i es replantegessin la seva decisió. Igual com formalment aquest replantejament no es va donar, tampoc no s’hauria tramitat la baixa sol·licitada, fet que no ha acabat d’agradar aquells que la van presentar. En tot cas, segons les fonts, el malestar hi continua sent i en la propera reunió es podrien demanar explicacions sobre la controvertida plaça de cap d’àrea.

-

Relacionat

Creix el malestar al departament de Joventut de Govern

Comentaris (5)

Trending