El Janer i el Lycée acolliran les activitats aquàtiques extraescolars que es feien als Serradells

La reubicació s’ha fet efectiva entre ahir i avui i afecta 430 usuaris repartits entre deu classes dirigides que ja han estat avisats

-
-
Les piscines del Col·legi Janer i del Lycée Comte de Foix acolliran les activitats aquàtiques dirigides que estaven programades en horari extraescolar als Serradells. El comú d’Andorra la Vella ha arribat a un acord amb els responsables dels respectius centres educatius per tal de poder reubicar una bona part del que es feia a la instal·lació malmesa greument per l’incendi de la setmana passada. El canvi s’ha comunicat convenientment als 430 usuaris dels cursos i s’ha fet efectiu entre avui i ahir.

Concretament, i gràcies a la col·laboració dels centres, s’han reconduït les classes per a infants de l’Escola de natació sincronitzada, del Grup competició de natació sincronitzada, l’Escola de natació, el Grup de tecnificació de natació, i del Grup de competició de natació (infants i joves). També s’han reubicat els grups d’adults de màsters de natació, el Curs de natació d’iniciació i perfeccionament, el Curs de natació de preparació al part, l’Aquagym de la gent gran i el Curs de natació de gent gran. En paral·lel, el Club Natació sincronitzada ha arribat a un acord amb el col·legi Sant Ermengol per poder-hi traslladar l’activitat i el Club Triatló Serradells ho ha fet amb el Lycée Comte de Foix. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending