El grup d’independents que promou una llista a Ordino decideix presentar-se a les generals “sí o sí”

A partir d’aquesta setmana intensifiquen les reunions amb l’objectiu de decidir els candidats i triar un nom amb el qual concórrer als comicis del 7 d’abril

-
-
El grup d’independents que des de fa unes setmanes estava analitzant la viabilitat de confeccionar una candidatura per presentar-se als comicis generals del 7 d’abril va decidir aquest diumenge fer llista “sí o sí” i fer-la al marge de qualsevol formació actualment establerta o que ja tingués representació institucional. La voluntat continua sent presentar una candidatura d’àmbit parroquial, que serveixi també de banc de proves per a les properes comunals, i en cas d’aconseguir els dos escons en joc, si escau, negociar posteriorment possibles suports.

Aquesta darrera setmana ha estat força intensa quant a contactes i, segons les fonts, aquest diumenge al vespre es va fer la reunió en què definitivament es va acordar concórrer a les eleccions. “El suport d’un bon nombre de famílies d’Ordino” i el fet que en aquesta darrera trobada ja se superessin de llarg la trentena d’assistents van ser l’impuls definitiu per decidir ser presents a les eleccions. La reunió ja es va fer a la parròquia mateix. Fins ara, molts dels contactes s’havien fet fora d’Ordino per evitar intromissions i que transcendís qui hi havia al darrere de la iniciativa.

Les fonts consultades han assegurat que aquesta setmana es preveu fonamental. Algunes persones que fins ara no havien pogut acudir a les trobades se sumaran a les reunions i el grup promotor més les persones que s’han anat integrant al projecte independent han de començar a parlar de noms. En general. Noms de persones per configurar la candidatura -“esperem que això no acabi sent cap problema”, han precisat les fonts- i la denominació que hauria de tenir el grup, més enllà de resoldre qüestions tècniques com els suports necessaris per poder concórrer als comicis, els avals econòmics i elements d’una naturalesa més burocràtica.

Ara mateix seria l’única proposta que està agafant força a Ordino, encara que és indubtable que Demòcrates per Andorra (DA) presentarà candidatura. La voluntat de la direcció nacional és que Antoni Fillet agafi el lideratge de la formació, però l’empresari, ara per ara, no està entusiasmat amb la qüestió. Liberals o ‘terceravia’ comptaven presentar-se amb algunes de les persones que han decidit sumar-se al projecte independent i cada vegada tenen més complicat poder concórrer als comicis.

Una vista parcial del centre d'Ordino.

Relacionat

Una reunió amb 30 persones dóna l’impuls gairebé definitiu a la llista independent d’Ordino
-

Relacionat

Independents d’Ordino promouen una llista transversal al marge de sigles i partits

Comentaris (2)

Trending