Una reunió amb 30 persones dóna l’impuls gairebé definitiu a la llista independent d’Ordino

La trobada, aquest dimarts a la nit, va aplegar diverses sensibilitats parroquials en un local de la capital, que els permetia una millor discreció

Una vista parcial del centre d'Ordino.
Una vista parcial del centre d'Ordino.
Una trentena de persones s’han reunit aquest dimarts a la nit per posar en solfa o, com a mínim, per analitzar la viabilitat de fer una candidatura parroquial independent a Ordino. La trobada, que hauria servit per aplegar diverses sensibilitats parroquials, hauria servit per donar molta força al projecte que, segons les fonts, començaria a agafar volada i es veuria cada vegada més viable.

El fet que s’hagi aclarit ja que el 27 de febrer la migdia és la data límit per presentar candidatures hauria impulsat tot un seguit de persones, descontentes amb el rumb que està agafant tant el país com la parròquia, per mantenir una trobada. Les fonts consultades han assegurat que al tomb d’una mateixa taula es van reunir persones de molt diferent sensibilitat però que coincideixen en la necessitat de promoure quelcom diferent al que s’està fent en l’actualitat, sobretot a nivell de la parròquia.

“Estem posant punts en comú i la iniciativa pinta bé”, han afirmat les fonts que, per ara, prefereixen no donar noms alhora que asseguren que “no comptem pel moment per cap tipus d’aliança”. La reunió es va dur a terme en un local d’Andorra la Vella per tal d’evitar tafaneries i assegurar la discreció d’aquells que anaven a la trobada només com una presa de contacte.

-

Relacionat

Independents d’Ordino promouen una llista transversal al marge de sigles i partits

Comentaris (1)

Trending