El Govern aprova una emissió de deute públic per 150 milions d'euros

L'objectiu és diversificar les fonts de finançament de l'Estat

Comentaris

El ministre de Finances, Eric Jover.
El ministre de Finances, Eric Jover.

El Govern ha aprovat la cinquena emissió de deute públic per un import de 125 milions d’euros en la modalitat de bons a l’empara del programa d’emissió de deute públic del 8 de maig del 2019. L'objectiu de l'emissió és donar continuïtat a l'aposta del Govern per diversificar les fonts de finançament de l'Estat i de gestionar el deute públic, tenint en compte la bona acollida que han tingut les diferents emissions per part dels inversors.

Els inversors elegibles als quals es dirigeix aquesta emissió són els que, ja siguin persones físiques o jurídiques, estiguin interessats a adquirir bons del Principat d’Andorra.

S'hauran de dirigir a qualsevol de les entitats que actuen com a intermediàries de la subscripció: Crèdit Andorrà, Andorra Banc Agrícol Reig, Mora Banc Grup, SA,  BancSabadell d’Andorra, SA i Vall Banc, i formalitzar-hi les sol·licituds.

També poden dirigir-se a una entitat financera d’inversió andorrana. El preu d’emissió ha de coincidir amb l’import nominal de cada bo, que és de 1.000 euros.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending