El futur comú de la Massana assegura que millorarà l’accés al parc del Comapedrosa

La candidatura de CC insisteix en la millora dels vorals de la carretera que va des del centre de la parròquia fins a Arinsal perquè s’hi pugui anar a peu

-
-
El futur comú de la Massana, que serà encapçalat per l’actual cònsol menor, Olga Molné, durà a terme el proper mandat diverses actuacions de millora per fer més agraïda la recepció dels visitants al parc natural del Comapedrosa. Diversos integrants de la candidatura de Ciutadans Compromesos (CC DA Liberals) han donat detalls d’algunes de les millores des d’Arinsal.

El candidat i actual conseller comunal Sergi Gueimonde ha explicat que el parc natural del Comapedrosa és un dels projectes que sí o sí vol conservar el comú i que es faran les actuacions necessàries per “amabilitzar la rebuda als nostres visitants”. Durant el proper mandat s’executarà el concurs d’idees que l’actual corporació va posar en marxa i alhora es faran altres millores d’embelliment, per exemple, al riu Pollós.

Alhora, i en estreta col·laboració amb el Govern i arran de la proposta guanyadora dels pressupostos participatius, el comú treballarà, segons que ha explicat Molné “perquè es pugui anar des de la Massana fins a l’estació d’Arinsal a peu”. Segons la cap de llista és una demanda feta per molts actors de la parròquia, des de ciutadans a empresaris.

Comentaris

Trending