El coronavirus obliga a un relleu temporal al capdavant de la intervenció de comú d’Ordino

Joaquim Anglada delega en Meritxell Fàbrega la fiscalització comptable i financera de la corporació ordinenca mentre acaba de refer-se de la malaltia

-
-
Meritxell Fàbrega serà durant un temps i de manera provisional la responsable del departament d’intervenció del comú d’Ordino. La Covid-19 li ha jugat una mala passada al titular de la plaça i mentre s’acaba de refer del virus perniciós, Joaquim Anglada ha hagut de delegar les seves funcions. Així ho publica el BOPA aquest dimecres, que deixa clar que la “delegació tindrà efectes fins que sigui revocada o, en qualsevol cas, fins que canviï la titularitat del delegant o delegada”.

Per delegació, doncs, Meritxell Fàbrega Martínez tindrà -de fet, oficiosament ja fa uns quants dies que la té- la competència per la fiscalització, de totes les fases pressupostàries (autorització, compromís i liquidació). En principi, aquesta situació es mantindrà mentre ‘l’històric’ interventor comunal pugui reincorporar-se a les seves funcions de manera normal. Joaquim Anglada va passar per un moment crític segons les fonts consultades degut a l’afectació del coronavirus però ara mateix hauria recuperat molt positivament i mira d’acabar-se de refer en el seu domicili hores d’ara.

Comentaris (1)

Trending