El conductor accidentat ‘desaparegut’ assegura que es va despistar primer i espantar després

L’assegurança que tenia vigent el vehicle que va bolcar a la zona de la Traba de Canillo es farà responsable dels danys causats a la via pública

-
-
El conductor del Renault Mégane que la matinada de diumenge va bolcar a la zona de la Traba, a l’Aldosa de Canillo, es va presentar al servei de circulació canillenc del migdia al·legant que arran de l’accident s’havia espantat i desorientat molt. I que no va ser fins que es va recuperar de l’ensurt que no va reaccionar. Més enllà de les causes reals del sinistre, que no se sabran mai, el vehicle tenia l’assegurança en regla i serà l’asseguradora, en no poder-se atribuir el xoc a una alcoholèmia, la que s’haurà de fer càrrec dels desperfectes causats a la via pública.

La policia havia passat les dades del més que probable conductor del cotxe i va resultar ser qui es pensava una vegada es va presentar al despatx del servei de circulació de Canillo. Segons les fonts consultades, a l’interior del vehicle, molt malmès i que va quedar completament bolcat a la via i el seu voral, s’hi va trobar un telèfon mòbil. Per les indagacions fetes, va resultar ser el d’un home que havia estat resident temporer feia anys al país però que ara no consta en cap dels casos que visqui al Principat. 

Quadrava amb la possibilitat que fos el conductor atès que es tractava del fill de la titular del vehicle. I així va ser. L’home es va presentar en les dependències comunals, evidentment ja no mostrava cap signe d’alcoholèmia si és que aquest havia estat el ‘problema’ i va complimentar tota la documentació necessària perquè l’assegurança es faci càrrec dels desperfectes causats a la via i per poder retirar la ferralla en què s’havia convertit en gran mesura el turisme. Poca cosa hauria explicat del succés. 

Poc més que s’havia despistat, que va donar un cop de volant i que va acabar bolcant. Que la situació li hauria generat una situació d’espant i que per això la seva reacció primera va ser marxar. “El que diuen tots”, han assegurat irònicament les fonts. Sort encara d’un altre conductor que poc després dels fets es va trobar amb la situació i telefònicament va avisar les autoritats perquè intervinguessin. En principi el conductor era l’únic ocupant i no va sofrir cap lesió important.

-

Relacionat

Busquen el conductor d’un vehicle estimbat a la zona de la Traba de Canillo

Comentaris (1)

Trending