Busquen el conductor d’un vehicle estimbat a la zona de la Traba de Canillo

Un Renault Mégane aparegut molt malmès i totalment bolcat aquesta matinada sense que se n’hagi localitzat cap ocupant; tot fa pensar que el pilotava un antic resident temporer

-
-
La policia busca el conductor d’un automòbil que s’ha estimbat aquesta matinada a la zona de la Traba de Canillo, entre Canillo i el Tarter. El vehicle, un Renault Mégane matriculat a l’Estat espanyol, ha quedat completament bolcat al voral de la carretera CG-2. Tot i l’espectacularitat del sinistre, l’ocupant o ocupants no haurien patit cap ferida de rellevància i haurien abandonat el cotxe. Tot apunta que el conductor estava al volant amb un alt índex d’alcoholèmia i per aquest motiu hauria preferit marxar del lloc dels fets.

Ha estat un altre usuari de la xarxa viari que s’ha trobat la incidència i ha alertat els cossos de seguretat i salvament. Els bombers han hagut d’acudir a netejar la calçada, que havia quedat plena de vidres i de peces del vehicle, que ha quedat força malmès. El servei de circulació de Canillo ha acordonat la zona i la policia ha iniciat les tasques pertinents per intentar localitzar el conductor o algun responsable del vehicle.

La policia no ha trobat cap rastre de sang però sí un telèfon mòbil que pertanyeria al fill de la titular de l’automòbil, matriculat a Espanya

Segons les fonts consultades, a l’interior de l’automòbil no s’hi haurien trobat restes de sang, per la qual cosa es descarta que l’ocupant o ocupants hagin patit ferides greus. Tampoc no hauria acudit ningú durant la nit passada o aquesta matinada amb lesions compatibles amb l’accident en qüestió. A més, es dóna el cas que la policia té força clar qui seria el conductor del vehicle. Es tractaria del fill de la propietària i titular del Mégane. 

A l’interior de l’automòbil s’hi ha trobat un telèfon mòbil. Fetes les comprovacions pertinents, la policia ha pogut esbrinar que dit dispositiu era del fill de la propietària del cotxe. Es dóna el cas que l’home hauria estat en altres èpoques resident temporer al Principat. Però no consta que actualment estigués residint o treballant un altre cop a Andorra. Com a mínim, no pas de manera legal.

Etiquetes

Comentaris

Trending