El comú recorrerà contra la decisió judicial que considera mal executada la sentència del GADA de la capital

La junta de govern ha decidit apel·lar contra l’aute de la Batllia per esgotar la via judicial i, més encara, tenint en compte que els grups de l’oposició també hi estaven d’acord

-
-
El comú de la capital recorrerà contra l’aute de la Batllia que considera que la corporació no va executar correctament la sentència ferma en relació amb els complements sobre el rendiment dels funcionaris. La decisió de portar l’aute al Tribunal Superior (TS) respon, com ja va dir la cònsol major, Conxita Marsol, la setmana passada al fet que sigui la Justícia la que, de forma definitiva, digui que les coses en relació al GAdA no es van fer bé.

La junta de govern demòcrata havia d’analitzar la situació aquest dimecres. I veient que tots els grups de l’oposició també eren partidaris del recurs, la decisió ha estat relativament fàcil d’adoptar. El raonament principal és força compartit. Executar la sentència que la Batllia considera que no es va executar correctament comportaria, d’una manera o altra, haver d’abonar una quantitat de diners importants a entre 150 i 170 funcionaris. Haver-ho de fer de manera retroactiva (i des del 2010) però també a partir d’ara i sempre més. 

Per tant, Marsol, tot i considerar que estava força d’acord amb el posicionament de la Batllia i trobar ben fonamentat i correcte l’aute dictat, considerava que calia esgotar tot el recorregut judicial perquè al final de tot plegat el que està en joc són diners públics. La cònsol va assegurar la setmana passada que el recurs es presentaria amb la vocació que l’aute inicial sigui confirmat. La majoria demòcrata ja ha comunicat la decisió d’apel·lar el recurs als màxims responsables del sindicat de treballadors (Sitca) i serà aquest dijous que amb més profunditat, els sindicalistes i la cònsol tractaran aquesta qüestió i altres temes que amoïnen el col·lectiu de treballadors.

-

Relacionat

El sindicat de treballadors estarà vigilant perquè el comú de la capital no dilati encara més l’afer del GAdA
La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i la presidenta del sindicat de treballadors, Emi Matarrodona, durant la compareixença conjunta.

Relacionat

Comú i funcionaris d’Andorra la Vella aniran del bracet per resoldre l’afer del GAdA d’una vegada per sempre
-

Relacionat

Justícia mane-GAdA?

Comentaris

Trending