El comú lauredià espera que el tancament de l'any en positiu a Naturlandia atregui els inversors

El cònsol menor, Julià Call, diu que hi ha uns primers contactes amb grans empreses del país

Una sessió de comú a Sant Julià de Lòria.
Una sessió de comú a Sant Julià de Lòria.
El comú de Sant Julià de Lòria espera que el tancament de l'any en positiu a Naturlandia pugui atreure els inversos. El cònsol menor, Julià Call ha confirmat que hi ja hi ha uns primers contactes amb grans empreses del país. Entre els projectes hi ha el de fer activitats a la cota 2.500 al Camp de Claror.

El cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Julià Call ha confirmat a l’Altaveu, després de la junta de govern que fa tots els dilluns la corporació laurediana, els contactes amb grans empresaris del país, inclosos dos bancs, perquè comprin accions de la ressuscitada Societat de Promoció Turística i Econòmica que gestionarà els projectes de l’esquí de muntanya i a l’esquí de fons a la cota 2.500, les activitats fluvials i la tirolin

Call espera que aquest exercici, Naturlandia no tanqui amb números vermells, la qual cosa pot animar els inversors. “Amb números negatius no podem anar a buscar ningú perquè inverteixi”, ha afegit Call. De moment, la constructora laurediana Pidasa es quedarà el 30% de les accions de la tirolina. La resta, com ja es va anunciar després de la sessió de comú que va aprovar el pressupost 2019 seran 10.000 accions que es posaran a la venda al preu de 500 euros cadascuna.

 

El projecte de la cota 2.500 inclouria l'esquí de muntanya

De tota manera, les negociacions estan en una fase inicial. Així, de prosperar aquestes converses, Joan Viladomat entraria en el projecte que es vol dur a terme a la cota 2.500, que és el Camp de Claror, una zona caracteritzada pel vent i on, fa anys, es va voler fer un parc eòlic. D’altra banda i pel que fa a l’anunciada reunió de poble per la tirolina, de moment es manté la data del 2 de juliol, tot i que es pot avançar.

Comentaris

Trending