El comú de Sant Julià reclama civisme als propietaris de gossos

La corporació destina cada any 80.000 bosses per a la recollida d'excrements

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria ha demanat, per mitjà de les xarxes socials, civisme a tots els propietaris de gossos ja, per exemple, alguns no recullen els excrements al pipicà que hi ha a l'aparcament del Prat Nou i és una tasca que han de fer cada matí des del departament de Manteniment de la corporació. 

Conscienciar tots els amos dels gossos és l'objectiu de la corporació laurediana perquè és un problema que arrossega des de fa temps la parròquia. A banda de la no recollida de tifes al pipicà del Prat Nou, hi ha un altre tema que preocupa, i molt, al comú i és el de les bosses de plàstic que es col·loquen en unes capses perquè els propietaris recullin els excrements dels gossos.

El comú en posa unes 80.000 cada any i en, alguns casos, hi ha dies que desapareixen un quart hora després d'haver-les col·locat en el distribuïdor. Passa sovint en el que hi ha a l'inici del camí de la Creueta i, menys freqüència en els altres.

Precisament, el camí de la Creueta és un dels 'punts negres' de l'incivisme caní i humà. Els serveis del comú l'han de netejar constantment perquè no s'acumulin els excrements ja, que no s'ha d'oblidar, que és un camí veí a l'escola andorrana de la parròquia. Un altre lloc conflictiu és el Camp de Perot, un carrer sense sortida i que acaba en un camí de terra que puja fins a Aixirivall.

Aconseguir que alguns dels amos de gossos siguin més cívics és un tema que surt cada any al consell d'infants de Sant Julià de Lòria que va ja ver pioner en una campanya de conscienciació.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending