El comú de Sant Julià de Lòria convoca una reunió de poble per la tirolina el 2 de juliol

Reitera que els informes tècnics i econòmics, que es podran consultar, n'avalen la viabilitat

La tirolina que hi ha actualment a Naturlandia.
La tirolina que hi ha actualment a Naturlandia.
Després que el col·lectiu Desperta Laurèdia presentés aquest dimecres una sol·licitud d’informació formal per demanar al comú de Sant Julià de Lòria que exposi a tota la població el projecte tècnic de la tirolina, la corporació ha anunciat una reunió de poble el dia 2 de juliol. Ho ha fet oficial aquest dijous però la decisió estava presa des de la setmana passada. Des del comú es reitera que els informes tècnics i econòmics que s’han fet avalen la viabilitat de la tirolina. Un cop celebrada la reunió de poble es podran consultar perquè tothom hi pugui dir la seva.

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat una reunió de poble el 2 de juliol per presentar el projecte de la tirolina i contextualitzar-lo, segons fonts de la corporació, en la realitat de la parròquia. Les mateixes fonts han explicat que la tirolina s’emmarca en un pla per fer que Naturlandia doni vida al poble.

Aquest pla inclou activitats al voltant del riu, i diverses mesures de dinamitzacio econòmica per als negocis de la parròquia. Des de la corporació comunal s'insisteix en el fet que  els informes tècnics i econòmics que s’han fet avalen la viabilitat de la tirolina. Un cop celebrada la reunió de poble es podran consultar perquè tothom hi pugui dir la seva,

La decisió de dur a terme la reunió de poble es va prendre la setmana passada tot i que s'ha anunciat la data aquest dijous, després que el col·lectiu Desperta Laurèdia presentés aquest dimecres una sol·licitud d’informació formal per demanar al comú de Sant Julià de Lòria que exposi a tota la població el projecte tècnic de la tirolina. Desperta Laurèdia, que va acompanyar la sol·licitud amb 50 firmes, vol expressar el seu malestar per la forma d'actuar de l'actual majoria comunal de Laurèdia en Comú. El seu portaveu, Cerni Cairat s'ha mostrat molt crític amb les accions de l'equip de govern de la parròquia.

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Trending