El comú d'Andorra la Vella prescindeix de trenta places d'aparcament al carrer Prat de la Creu

La decisió s’ha acordat per garantir més espai als vianants en un carrer molt transitat tant pels vehicles com per les persones

Les obres s'han iniciat aquest matí al carrer Prat de la Creu
Les obres s'han iniciat aquest matí al carrer Prat de la Creu
El comú d'Andorra la Vella ha acordat prescindir de trenta places d'aparcament en zona de parquímetre situades al carrer Prat de la Creu en el tram comprès entre l'aparcament Centre Ciutat i el Parc Central 2 amb l'objectiu d'ampliar la zona per a vianants perquè és un carrer molt transitat. El tram del carrer Prat de la Creu afectat continuarà garantint espais de càrrega i descàrrega i les places habilitades per a minusvàlids.

Els treballs s'han iniciat aquest dilluns al matí i es preveu que la seva finalització sigui breu. A més, el Comú ha anunciat que les obres no implicaran cap mena d'afectació per al trànsit. D'aquesta forma, l'actuació consisteix a delimitar més a prop de la carretera l'espai de voravia, bellugant els elements separadors de granit, de tal manera que l'espai destinat a voravies quedarà ampliat a banda i banda.

Tot i que s'aposta per prescindir d'aquestes trenta places d'aparcament, els voltants del tram afectat disposen de més de dues mil places d'aparcament molt properes: l'Aparcament vertical Centre Ciutat, Parc Central, Parc Central 2, Estació Central i Centre històric o l'Aparcament Vinyes, que és privat.

Comentaris

Trending