El col·legi Janer passa la pilota a la conselleria de l’ambaixada i al ministeri d'Educació

La direcció de l’escola emet una nota als pares en què explica que se’ls va dir que aprofitessin els dies d’emergència sanitària per desinfectar les aules i fer neteja a fons

-
-
Després de la visita de la policia i que els agents deixessin clar als responsables del Col·legi Mare Janer que no era possible tenir 21 persones treballant al centre com si tal cosa, la direcció del centre ha emès un comunicat dirigit als familiars dels alumnes de l’escola en què, en certa manera, passa la pilota a la conselleria d’educació de l’ambaixada i al ministeri d'Educació andorrà pel fet que hagués posat a treballar les empleades de la neteja a ple rendiment.

En la comunicació tramesa a primera hora d’aquesta tarda, la direcció de l’escola explica que el 19 de març, “l’assessora de la conselleria d’educació de l’ambaixada espanyola va fer arribar a tots els centres congregacionals un correu del director general de Sistemes Educatius on reclamava que s’aprofitessin aquests dies d’emergència sanitària per desinfectar les aules i fer neteja a fons” dels diferents espaus del col·legi.

En la missiva s’hi diu que el des del ministeri de Salut s’havia valorat que “no hi ha risc per als professionals de la neteja” i s’autoritzava a fer-ho en els horaris que el col·legi cregués més convenient. “Vam creure que el personal de neteja ben distribuït i conservant les distàncies reglamentàries, en pocs dies podria fer aquesta neteja a fons perquè l’escola és prou gran”.

Després del toc d’atenció policial d’aquest dilluns, en què la presència de personal es va reduir de 21 persones a només 4, la direcció de l’escola manté que “en la mesura que sigui possible es preveu fer-ho en grups petits i de forma escalonada i gradual”. I acaba la nota lamentant que “s’hagi posat en dubte la professionalitat del Col·legi Mare Janer, sempre fonamentada en el nostre esperit humà i cristià”. 

Comentaris (7)

Trending