El centenar d’argentins que volaran avui cap al seu país des de París ja són a França

(AMB VÍDEO) Cinc autobusos noliejats per Ski Andorra i operats per Andbus han traslladat aquesta matinada els temporers cap a Tolosa

-
-
El centenar d’argentins que volaran avui cap al seu país des de París ja són a França. De fet, estan en trànsit. Cinc autobusos han sortit aquesta matinada des de l’estació nacional andorrana en direcció a Tolosa, segon punt en el seu llarg viatge després d’un mes i mig d’incertesa. És el primer gran grup de temporers sud-americans que poden sortir del Principat després que molts països, arran de la crisi sanitària, aprovessin restriccions o, directament, tanquessin els seus espais aeris.

Els cinc autobusos estaven noliejats i finançats per Ski Andorra, la immensa majoria dels temporers que han iniciat de matinada el seu retorn a casa havien treballat a pistes. Els vehicles eren tots de la companyia Andbus, que s’està encarregant de fer la majoria d’aquests trajectes. En total, al final han estat 95 els temporers que han viatjat. S’han desplaçat cinc autocars per garantir el compliment de les mesures de seguretat i el distanciament que la Covid-19 obliga a adoptar.

Malgrat que les condicions per viatjar no seran les millors, almenys no les mateixes que en les ocasions anteriors, la immensa majoria de rostres eren de satisfacció. Després de temps d’interrogants, finalment els treballadors argentins podran arribar a les seves llars. L’arribada a Tolosa, sense incidències segons els operadors del viatge, s’ha produït al tomb de les 6 del matí.

La immensa majoria dels temporers hauran de volar des d’aquesta ciutat a París amb Air France. Puntualment, pot ser, segons fonts d’Ski Andorra, que algun passatger hagués d’anar a París en tren. En tot cas, tots volaran amb la companyia aèria francesa des de París i arribaran a Buenos Aires ja pràcticament en divendres.

 

Comentaris (2)

Trending