El cas del bomber que hauria abusat d’una dona esquitxa un segon integrant del cos

La Batllia tramita una querella de la suposada víctima per les presumptes injúries i calúmnies que se li haurien fet a través de les xarxes socials

-
-
La Batllia tramita una querella criminal que hauria interposat la dona que suposadament va ser víctima d’un abús sexual per part d’un agent del cos de bombers. El querellat ha resultat ser un altre integrant del mateix departament malgrat que no desenvolupa tasques d’extinció sinó de naturalesa administrativa. La querellant acusa l’altra part d’haver-la injuriat i calumniat a través de les xarxes socials una vegada va ser públic i notori l’afer dels suposats abusos.

La policia va prendre declaració fa pocs dies al querellat després que l’oficina judicial que instrueix el cas recordés a la direcció del cos de l’ordre que li havia encomanat una feina que no estava fent. El querellat hauria reconegut ser l’autor de les manifestacions i converses denunciades per la dona a través dels missatges directes que possibilita enviar la xarxa social Facebook. També va mostrar el seu penediment pel comportament tingut.

De fet, l’home hauria explicat que després d’un intercanvi de missatges certament tens, al final s’hauria disculpat davant la pròpia interessada. I ha explicat als agents que han dut a terme la diligència per ordre de la Batllia que si va contactar amb la dona va ser perquè estava fart que, al seu parer, malmetés la imatge i el bon nom dels bombers amb els continus atacs que els hi estava proferint de manera generalitzada atès la situació que hauria viscut amb un home que, alhora, va resultar que era agent del cos.

La batlle haurà d’acordar ara què fa amb aquest afer col·lateral a un de principal que inicialment s’havia arxivat però que, al final, els tribunals han acabat exigint que s’investigui, i que no és altre que el del presumpte abús que hauria patit la denunciant. La Batllia haurà de practicar les diligències que havia demanat la víctima que es fessin i que es van ometre, com per exemple poder tornar a interrogar l’acusat en presència de la representació lletrada de la denunciant.

Comentaris (1)

Trending