Vilarrubla insta les mares i pares del Lycée a fer les seves queixes pel canals oficials

Defensa la qualitat del sistema educatiu francès pels bons resultats del Bac i ha afegit que "hi ha raons suficients i objectives per no posar en dubte la feina"

Comentaris

Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella.
Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella. LCF

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha instat aquest dimarts a les mares i pares d'alumnes del Lycée Comte de Foix a que facin les seves queixes pels canals oficials, des dels òrgans del centre educatiu fins al ministeri. "Els canals estan oberts i no hi ha cap queixa respecte al sistema educatiu francès", ha dit.

La miniistra ha afegit que "es fa molt bona feina al sistema educatiu francès i moltes famílies han confiat en ell". La primeres escoles franceses es van obrir l'octubre del 1900 a Sant Julià de Lòria i a Andorra la Vella. "Durant molts anys, moltes famílies han confiat en aquest sistema". Ha recordat que "els resultats del Bac són sovint del 100%" i ha afegit que "hi ha raons suficients i objectives per no posar en dubte la feina".

Imatge de la façana del Lycée que mira al riu.

Relacionat

La ‘gestió escolar’ de la pandèmia dispara les baixes al Lycée

També ha dit que no li consta que hi hagi un augment de demandes per canviar del sistema francès a un altre com l'andorrà, l'espanyol o el britànic "Aquests canvis responen sovint a necessitats personals i cada curs n'hi ha".

Edifici del Lycée Comte de Foix.

Relacionat

La reforma del Bac i la pandèmia posen el Lycée a examen

Comentaris (14)

Trending