Vilarrubla afirma que l'esquí escolar no corre perill

Creu que en 24 hores podrà anunciar els resultats de les converses per desbloquejar l'afer

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Toni Solanelles

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha dit que en 24 hores poder anunciar el resultat de les converses per desbloquejar el tema de l'esquí escolar i extraescolar. "Es tracta de posar-se d'acord en els procediments a seguir a l'hora de signar el conveni. Ara encara hi estem treballant". Assegura que l'esquí escolar no corre perill malgrat que encara no estigui rubricat el conveni amb les estacions.

Vilarrubla ha afegit que no es tracta d'una negociació sinó d'aspectes tècnics "perquè tothom vol ser molt rigorós abans de la signatura i s'està mirant de les dues parts si es pot signar per part del ministeri d'Educació i d'Ski Andorra". 

L'esquí escolar s'ha d'iniciar el mes de gener i la ministra creu que hi ha temps suficient per tancar el conveni. "Tothom vol ser molt prudent en seguir les coses tal com s’han de fer i posar d’acord aquestes interpretacions”. Ha afegit que la situació està en vies de solució i que l'esquí escolar i extraescolar es durà a terme amb tota normalitat.

APRENENTATGES BASATS EN L'EXPERIÈNCIA

Vilarrubla ha explicat també que aquest dimecres el Govern ha donat llum verda al Projecte de llei de creació del sistema de validació dels aprenentatges basats en l’experiència. L'objectiu del text és la creació d'un sistema d'obtenció de les qualificacions oficials tenint en compte els coneixements, les habilitats i les competències que una persona ha adquirit i desenvolupat al llarg de la seva vida.

Per altra banda, la ministra també ha explicat que el Govern ha aprovat l’assignació d’ajuts d'un total de 20.000 euros repartits a parts iguals per a dos projectes de recerca de temàtica andorrana. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending