Un vídeo dona el tret de sortida als 40 anys de l’escola andorrana

La celebració continuarà al llarg de tot el curs amb, entre altres, un projecte musical en el qual han de participar unes 1.800 persones, entre alumnes i docents

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=VjyIRXHdMww

L’Escola Andorrana ha iniciat els actes de commemoració del seu 40è aniversari, que se celebra aquest curs. Ho ha fet amb l’elaboració d’un vídeo on els diferents alumnes de tots els col·legis del país representen, de forma visual, què han significat aquestes quatre dècades de vida, així com alguns dels pilars educatius del sistema. Les fotografies s’han realitzat el darrer mes i mig durant les diferents sortides de convivència a espais naturals que s’han organitzat.

40 anys no es fan cada dia. I, per això, des del sistema andorrà es vol que aquest curs sigui especial. El vídeo permet posar en relleu el que ha representant l’escola andorrana per a tots els seus estudiants.

Serà, però, només una de les iniciatives preparades. Al llarg del curs n’hi haurà d’actes. Així, tots els alumnes de les tres escoles de segona ensenyança i els de primer curs de batxillerat realitzaran de manera conjunta un projecte musical. En formaran part prop de 1.800 persones i es difondrà i compartirà amb les famílies un cop finalitzat, a finals d’abril.

Finalment, com a cloenda d’aquesta efemèride, a final de curs s’organitzarà una festa per a tots els estudiants, amb propostes i activitats diverses adreçades a les diferents edats i necessitats dels alumnes de les Escoles Andorranes.

Comentaris

Trending