L’UdA prepara setze sessions per informar les formacions als futurs estudiants

Enguany es realitzaran al llarg de quatre setmanes que barrejaran les modalitats presencials i virtuals per arribar al màxim de gent

Comentaris

Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort.
Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort. ARXIU

Amb l’obertura de les preinscripcions del curs 2022-2023, la universitat ha programat un seguit de trobada amb joves interessats a realitzar els seus estudis a Andorra. En aquestes s’explicaran el funcionament i les característiques de cadascuna de les formacions reglades.

La Universitat d’Andorra (UdA) oferirà setze sessions informatives adreçades a futurs estudiants i a les famílies on s’explicarà el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis que ofereix l’entitat pública andorrana. Una iniciativa que s’emmarca dins de l’obertura del període de les preinscripcions.

Les sessions combinaran entre les modalitats presencials i virtuals durant quatre setmanes que duraran de dilluns a dijous a les set del vespre. La primera d’elles serà la setmana del 28  de març en format presencial; el format es repetirà la setmana del 23 de maig. En modalitat virtual, se celebraran la setmana del 4 d’abril i la setmana del 30 de maig.

Cada dia es dedicarà en un dels quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Els dilluns tindran lloc les sessions informatives sobre Ciències de l’educació i el màster en Educació. Els dimarts es dedicaran a donar a conèixer els estudis de l’àrea d’informàtica i els dimecres serà el torn del bàtxelor en Infermeria. Finalment, els dijous estaran dedicats a l’àrea d’empresa, que inclouen els estudis en Administració d’empreses i el Diploma Professional Avançat en Administració i finances.

Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

D’altra banda, les persones interessades a cursar un bàtxelor o màster virtuals, com ho són el de Dret, Comunicació, Humanitats o Llengua catalana, es pot posar en contacte amb les coordinacions dels respectius estudis per sol·licitar una tutoria personalitzada.

Etiquetes

Comentaris

Trending