L’UdA engega una nova edició del Cicle de Formació Professional

Entre gener i maig s’oferiran un total de deu cursos en els àmbits de la salut, l’economia i la tecnologia, que es faran de forma presencial però en grups reduïts per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19

Un dels cursos de la darrera edició.
Un dels cursos de la darrera edició. UDA

La Universitat d’Andorra (UdA) reprendrà al gener el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP). Es tracta d’un programa de formacions presencials de curta durada adreçat als estudiants universitaris i obert també a altres persones del país. En total, s’han programa deu cursos, d’una durada entre quatre i nou hores.  

El programa, que té la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, tindrà lloc entre els mesos de gener i maig. Els àmbits que tocaran les deu formacions abasten els àmbits de la salut i la psicologia, l’economia i el mercat laboral, i la tecnologia. En el primer cas, s’abordaran qüestions com la millora de la redacció dels informes logopèdics, les malalties minoritàries o l’entrenament emocional.

En el camp de l’economia i l’empresa, les propostes van encaminades a identificar el talent que volen atreure les empreses, al disseny d’organitzacions amb avantatges competitius, a posar en valor el talent professional, a confeccionar l’Estat de Fluxos d’Efectiu, a conèixer com la revolució tecnològica està transformant les organitzacions, i a preparar-se per a una entrevista professional. Finalment, dins de l’àmbit de la tecnologia s’ha programat un seminari per aprendre a extreure el valor de la ciència de dades.

Les formacions s’adrecen a estudiants de les formacions reglades de l’UdA però també a tota persona que vulgui ampliar coneixements sobre les matèries que es tractaran, cosa que pot contribuir a l’assoliment d’una millora professional. Tots tindran lloc a la seu del centre d’ensenyament superior. Es faran en format presencial, amb grups reduïts per garantir el compliment de les mesures per fer front a la Covid-19.

El Cicle de Perfeccionament Professional s’organitza des de l’any 1996 . Fins a la data, més de 2.000 persones han seguit algun dels seus programes.

CURS SOBRE COM GESTIONAR UNA ONG

Paral·lelament, l’UdA ha tancat un acord amb Andtropia per impulsar conjuntament un curs d’actualització en gestió d’ONG i d’entitats sense ànim de lucre. La intenció és oferir guia pràctica sobre com portar-les, des de la seva fundació al seu desenvolupament i creixement, passant per la definició d’objectius a curt i llarg termini, per la comunicació i difusió dels  projectes en els quals treballen, per la transparència financera i les millors pràctiques en la gestió de persones, entre altres aspectes, tot amb una orientació innovadora i creativa i des d’una perspectiva pràctica aplicada a casos reals.

Etiquetes

Comentaris

Trending