Sota vigilància de símptomes tots els alumnes de l’Escola andorrana de Santa Coloma

Aquest dissabte hi havia confinades un terç de les classes de primària del centre, tot i que els integrants d’una de les aules s’havien de sotmetre a la segona TMA per saber si podien quedar alliberats

Una imatge d'arxiu de l'Escola andorrana de Santa Coloma.
Una imatge d'arxiu de l'Escola andorrana de Santa Coloma. ARXIU

El confinament de la setena aula de primària aquest divendres a la nit ha portat el ministeri de Salut a comunicar als pares i tutors de tots els alumnes de l’Escola andorrana de primera i de segona ensenyança d’Andorra la Vella, situada a Santa Coloma, que cal sotmetre els estudiants a vigilància passiva, és a dir, a estar pendent de la possible aparició de símptomes fins al 6 de novembre.

A banda del confinament integral d’aules, els darrers dies s’han diagnosticat positius entre diferents alumnes del centre. Això ha fet que els responsables de Salut prenguin una mesura preventiva. Set classes a primària és aproximadament un terç del conjunt d’aules que hi ha d’aquest nivell d’ensenyament en el dispositiu del carrer Prat Salit. La vigilància passiva, que permet fer vida normal mentre no apareguin símptomes, evidentment no té a veure amb els confinats.

Ben al contrari, aquells alumnes que estan aïllats especialment per ser contactes directes d’algun positiu, han de mantenir l’aïllament fins a la data que se’ls hagi dit. I si aquesta data és anterior al 6 de novembre, com hauria de ser el cas, des de la data que finalitzi el confinament i fins al 6 de novembre esmentat hauran d’estar especialment vigilants davant la possibilitat que apareguin símptomes.

Comentaris (1)

Trending