Es repeteixen proves d’anglès de la POBPRO perquè s’havien fet servir a classe

La nova convocatòria serà per als alumnes de la branca de Tècnic de Suport Sociocomunitari, després que s’anul·laren els exàmens orals en haver-se detectat la incidència

Estudiants realitzant la Prova Oficial de Batxillerat
Estudiants realitzant la Prova Oficial de Batxillerat SFGA

Els alumnes de la branca de Tècnic de Suport Sociocomunitari hauran de tornar a repetir els exàmens de llengua anglesa de la Prova Oficial de Batxillerat Professional (POBPRO). El motiu principal és que es va detectar, durant la convocatòria de la setmana passada, que havien estat parcialment utilitzades a l’aula. Per tant, es va cancel·lar immediatament la prova oral que s’havia de dur a terme el dijous 27 d’abril.

Durant la setmana passada es va detectar que les dues proves de llengua anglesa, la part escrita i l’oral, havien estat utilitzades a classe per formar als alumnes. Per aquest motiu, el Comitè Tècnic de Batxillerat Professional (CTBPRO) es va reunir divendres 28 d’abril i va resoldre, en el marc de les seves competències, invalidar la prova escrita que es va realitzar el dilluns, 24 d’abril. Anteriorment, però, un cop es va detectar la incidència, ja s’havia anul·lat la realització de les proves orals, que s’havien de dur a terme dijous 27 d’abril.

Per tant, els alumnes d’aquesta branca hauran de tornar a realitzar les dues proves. Les dates per a la nova convocatòria seran, per a la prova oral, el dijous 4 de maig a partir de les 15:00h al Centre de Formació d’Aixovall, a hores assignades, d’acord amb el correu que els candidats van rebre divendres. D’altra banda, la prova escrita es realitzarà el 23 de maig, de les 9:00h 10:30h al Centre de Formació al Llarg de la Vida, situat a l’Edifici de les Columnes.

Així mateix, es podran inscriure dijous 1 de juny a la segona avaluació, un cop ja tinguin els resultats de la primera. Les dates de la segona convocatòria seran, per a la prova escrita, el divendres 2 de juny, de les 10:00h a les 11:30h al Centre de Formació d’Aixovall. Per a la part oral, el dissabte 3 de juny, al mateix centre, en hores assignades.

Etiquetes

Comentaris

Trending