El PS indaga sobre el pla de recursos humans a Educació

La consellera general de la formació, Susanna Vela, presenta una demanda d’informació amb la qual vol obtenir una àmplia sèrie de detalls sobre la planificació del personal a aquest àmbit públic

La consellera genera del PS, Susanna Vela.
La consellera genera del PS, Susanna Vela. PS

El Partit Socialdemòcrata vol conèixer més detalls sobre la planificació del personal a Educació. Per això, la consellera general Susanna Vela ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual demana a Govern que se li faciliti documentació relativa al Pla estratègic de recursos humans el cos.

En concret, la parlamentària escaldenca ha reclamat informació relativa a les accions i els estudis realitzats pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior amb relació a aquest text. Aquesta inclou , entre altres detalls, l’anàlisi de les disponibilitats de personal o l’establiment dels objectius generals de les polítiques de recursos humans, així com les línies estratègiques i el calendari.

 Així mateix, la consellera general també ha sol·licitat el nombre de nomenaments que s’han realitzat com a treballador públic i quants han superat el període de prova, consolidant d’aquesta forma la plaça. Aquesta informació la demana detallada per famílies professionals, centres, nivells educatius i especialitats.

Comentaris

Trending