El PS indaga sobre els estudis al centre de formació professional

La consellera general Susanna Vela ha presentat una bateria de preguntes sobre el nombre d’alumnes dels diferents estudis, els aprovats o el reconeixement a Espanya i França

Una imatge del Centre de Formació Professional, a Aixovall.
Una imatge del Centre de Formació Professional, a Aixovall. ARXIU

El grup parlamentari socialdemòcrata vol tenir més detalls dels estudis que s’imparteixen al centre de formació professional d’Aixovall. La consellera general, Susanna Vela, ha presentat una bateria de preguntes escrites. Entre altres detalls, vol saber el nombre d’alumnes matriculats, els  que han obtingut el diploma corresponent, la xifra d’aquells que han acabat els estudis superiors com el Bàtxelor d’Infermeria, ciències de l’educació, o Informàtica a la Universitat d’Andorra (UdA), així com els que van superar els diplomes d’ensenyament professional.

La consellera general també ha preguntat pel procés d’homologació amb relació als nous Batxillerats Professionals de Tècnic en cures auxiliars d’infermeria i de tècnic sociocomunitari. A la vegada, demana quins estudis de Batxillerat Professional i de Diploma d’Ensenyament Professional que s’imparteixen estan reconeguts oficialment per les autoritats educatives espanyoles i franceses.

Vela també puntualitza el suport del grup parlamentari socialdemòcrata a ampliar el ventall de formacions en Formació Professional. Això sí, sempre que estiguin relacionades amb les necessitats del teixit econòmic del país i s’analitzin aquelles que realment necessiten els sectors.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending