Mes classes aïllades a Encamp i a Escaldes

Els alumnes d’una aula de P4 de la Sagrada Família ja no s’han incorporat aquest dilluns a les activitats lectives mentre que aquest matí s’ha comunicat el confinament d’una aula de secundària a l’andorrana encampadana

Una classe de quart de secundària de l'andorrana d'Encamp s'ha hagut d'aïllar.
Una classe de quart de secundària de l'andorrana d'Encamp s'ha hagut d'aïllar. ARXIU

Els contagis de coronavirus continuen obligant a tancar classes per prevenir majors afectacions. A la Sagrada Família, a Escaldes, i a l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp s’han hagut de confinar aules per nous positius de Covid. A mida que obté resultats, Salut Pública emet les comunicacions pertinents en funció dels protocols establerts.

En el cas de la Sagrada Família, aquest matí ja no han acudit a l’escola els alumnes, una vintena, d’una aula de P4. Les autoritats sanitàries van comunicar ahir a les famílies la situació i ara l’escola, que també té una altra parcialment confinada, està acabant d’afinar els protocols per posar-los en marxa i que els alumnes no perdin activitat lectiva.

Mentrestant, durant la jornada d’aquest dilluns s’ha comunicat el confinament, també per un positiu, d’una aula de quart de secundària a l’Escola andorrana de segona ensenyança de les Valls d’Orient, situat a Encamp. No és la primera aula que durant uns dies ha de clausurar aquest centre a causa dels contagis.

Comentaris (1)

Trending