L'escola francesa del Pas inicia les classes amb normalitat

Cinc docents, tres d'ells suplents, han pogut garantir l'obertura d'un centre que té menys de 100 alumnes

Comentaris

Escola francesa del Pas de la Casa.
Escola francesa del Pas de la Casa. Altaveu

L'escola francesa de primària ha pogut iniciar aquest dimecres les classes amb normalitat després d'un positiu de Covid-19 entre els docents i el posterior confinament dels contactes. Deu docents s'han hagut d'aïllar perquè dilluns van participar en una reunió de claustre amb el cas positiu. La incorporació de tres suplents ha fet que hi ha hagi cinc docents.

El fet que alguns alumnes no s'hagin incorporat perquè encara no han tornat de vacances i l'aforament del centre, que no arriba als 100 alumnes ha facilitat que els cinc docents puguin fer-se càrrec de tots els escolars. La sensació entre les mares i els pares que han acompanyat els fills aquest dimecres al matí és de tranquil·litat. Ara s'spera que els resultats de les noves proves realitzades als contactes del docent diagnosticat puguin descartar que pateixin la malaltia i, per tant, es puguin reincorporar a l’escola el més aviat possible.

L'escola francesa del Pas de la Casa.

Relacionat

El positiu per coronavirus d'un mestre deixa en quadre l’escola francesa de primària al Pas

L'escola va enviar dimarts un correu electrònic a les famílies garantint l'obertura aquest dimecres. El delegat d'ensenyament francès a Andorra, Denis Dekerle ha visitat els centres que han començat les classes. El collège ho farà divendres, i la resta del Lycée Comte de Foix reprendrà l'activitat a partir de la setmana vinent. Hi ha hagut cues d'entrada dels alumnes a l'escola francesa d'Escaldes-Engordany.

Comentaris

Trending