Educació ofereix formacions gratuïtes en competències digitals per als docents

S’ha volgut mantenir l’organització d'ensenyaments d’aquest tipus malgrat les dificultats ocasionades per la pandèmia de la Covid-19

Seu del ministeri dEducació i Ensenyament Superior.
Seu del ministeri dEducació i Ensenyament Superior. ARXIU

L’Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha publicat el catàleg de formacions en Tecnologies de la informació i de la comunicació i Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement previst per aquest curs escolar.

Des del ministeri s’ha volgut mantenir l’organització de formacions d’aquest tipus malgrat les dificultats ocasionades per la pandèmia de la Covid-19, i especialment les enfocades en l’àrea de les competències digitals.

Aquest catàleg ofereix cursos gratuïts i s’adreça al cos docent dels tres sistemes educatius. Les formacions estan estructurades en àmbits com Aules virtuals, Informàtica al núvol, Recursos tecnològics per l’aula, l’iPad, Robòtica Educativa i Programació, Seguretat a la Xarxa o Ofimàtica. A banda d’aquestes formacions i de manera complementària, des de l’Àrea també s’ofereixen cursos gratuïts en línia.

Etiquetes

Comentaris

Trending