Un doctorat en enginyeria civil que ja exercia de tècnic a l’AQUA n’assumeix la direcció

Isaac Galobardes agafa el relleu de Marta Fonolleda, que ha avançat la seva sortida de l’organisme que avalua la qualitat de l’ensenyament superior al Principat per motius personals i professionals

Comentaris

Isaac Galobardes.
Isaac Galobardes. ARXIU

Relleu en la direcció de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior (AQUA) d’Andorra. El fins ara tècnic superior de la pròpia agència, Isaac Galobardes, assumeix la direcció en substitució de Marta Fonolleda, que deixa el càrrec abans d’hora per una decisió personal i professional. Formalment, l’elecció la fa el Govern i el beneeix el Consell General.

El nomenament ja ha estat publicat al Butlletí del Consell General. Galobardes, doctor en enginyeria civil de 39 anys, ja formava part de l’equip de l’AQUA, assistint a múltiples certàmens en representació de l’agència, especialment els darrers temps, amb Fonolleda de baixa per maternitat. Justament, la seva nova situació familiar és un dels motius que han portat la fins ara directora a plegar una mica abans del que hauria pertocat.

En efecte, els mandats de direcció de l’AQUA són de quatre anys renovables una vegada i la renovació de Fonolleda es va produir l’octubre del 2020. Com que almenys per ara la dedicació a la direcció de l’AQUA no era pas total, a la fins ara se li feia molt complicat compaginar aquesta activitat amb altres obligacions professionals i familiars i tots els actors implicats en l’agència han entès convenient promoure ara el canvi en la direcció.

Comentaris (11)

Trending