Les xifres d’ocupació tornen a estabilitzar-se al que és habitual al novembre

La mitjana del cap de setmana, que havia augmentat considerablement a causa de la festivitat francesa de l’Armistice, ha baixat fins al 72,64%

Rètol d'un hotel a Encamp.
Rètol d'un hotel a Encamp. G. P.

L’anterior cap de setmana les dades d’ocupació van tenir un augment considerable, i que se’n sortia de les dades que són habituals al mes de novembre. A causa de la festivitat de l’Armistice, força turistes francesos van acudir a Andorra. Però, aquesta setmana les xifres han tornat a baixar fins al que és habitual en aquesta època, complint un 72,64% de mitjana el cap de setmana.

Tot i la davallada, les dades d’ocupació de la setmana del 15 al 21 de novembre no són dolentes. Des de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), asseguren que són “força correctes”. Sobretot, pel que fa a la mitjana del cap de setmana, que va assolir un 72,64%. D’aquesta manera, es torna a les dades que es van tenir als inicis de novembre, en què en cap de setmana van ser de 72,86%.

De dilluns a divendres, el percentatge d’habitacions ocupades va ser del 45,95%. Tenint en compte que no hi havia cap festivitat que alentís l’arribada de visitants, ha sigut una dada que és acceptable i, de nou, continua en la línia de la primera setmana de novembre. Des de l’UHA esperen poder mantenir aquestes xifres les dues setmanes que queden fins a l’arribada del pont de desembre, que s’espera força positiu per al turisme del país.

Etiquetes

Comentaris

Trending