Volar d’Andorra a Madrid costarà 49 euros per trajecte a l’agost, això sempre que s’enlairi l’avió

Air Nostrum posa en marxa la promoció amb la condició que s’han de comprar els bitllets amb set dies d’antelació a la sortida del vol

Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.
Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.

Air Nostrum, la companyia que opera els vols entre l’aeroport d’Andorra-La Seu i el de Madrid rebaixa el preu dels bitllets a 49 euros per trajecte durant el mes d’agost per mirar d’omplir les places que ofereix cada divendres i diumenge. L’únic requisit que posa és que els passatges s’han de comprar amb una setmana d’antelació.

Anar i tornar amb avió des de l’aeròdrom situat a Montferrer i Castellbó fins al de la capital espanyola costarà 98 euros. L’aerolínia que ha llançat una promoció per tal de captar nous clients durant el mes d’agost que és quan tindran vigència aquests preus. L’únic requisit que posa és que s’han de comprar amb set dies d’antelació a la data de sortida del vol.

Uns preus interessants, tenint en compte que si volen agafar avui un vol a la capital espanyola i volen tornar diumenge el preu total serà de 187 euros. Ara bé, la incògnita és saber si tots els vols previstos s’enlairaran tenint en compte les cancel·lacions que hi ha hagut darrerament per part de la companyia i que ha obligat els clients a viatjar per carretera i esperar-se l’endemà per volar a Barcelona i acabar el trajecte en autobús. D’acord que els costos van a càrrec de la filial d’Iberia, però està clar que tothom vol arribar a la seva destinació a l’hora prevista.

De fet, no sabem si aquesta promoció rau en les declaracions que ha fet el ministre de Turisme, Jordi Torres, reconeixent la preocupació per les cancel·lacions i avisant que hi ha altres operadors interessats en aquesta línia.

Un aparell que opera el vol entre la Seu i Madrid.

Relacionat

Air Nostrum es compromet a reduir incidències però Govern avisa que té altres operadors interessats

Cal recordar que durant l’agost els avions de l’aeroport madrileny surten els divendres i els diumenges a les 18.20 hores i arriben al d’Andorra-La Seu a les 20 hores. El retorn des d´Andorra és a les 20.30 hores i l´arribada estimada a Madrid està prevista a les 22.10 hores.

Comentaris (4)

Trending