El vistiplau a Air Nostrum per operar la línia a Madrid, pendent d’Intervenció

L’informe del departament de Transports ha estat positiu, tot remarcant que, en alguns detalls, l’oferta presentada “va més enllà” dels requisits establerts al plec de bases

L'aeroport de la Seu, des d'on sortirien els vols.
L'aeroport de la Seu, des d'on sortirien els vols.

L’adjudicació de la línia de vols regulars entre Madrid i l’aeroport d’Andorra-la Seu està pendent d’un darrer detall, tot s’ha de dir, important. Falta l’informe del departament d’intervenció. Un cop es tingui, i si és positiu, es procedirà a la confirmació que Air Nostrum serà la companyia que operarà el servei. Des de Transport i  l’Autoritat Aeronàutica Andorrana ja s’ha donat el vistiplau.

Així ho ha explicat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. La companyia valenciana va ser l’única que va presentar oferta al concurs i, per tant, tret d’alguna circumstància excepcional, hauria de ser l’operadora escollida. Falta, però, que la documentació presentada sigui validada.

Un dels avions d'Air Nostrum.

Relacionat

Air Nostrum podria oferir més de 240 vols entre Madrid i l’aeroport Andorra-la Seu

I aquesta tasca l’han de fer, per un costat, el departament d’intervenció. Per l’altre, el de Transports, conjuntament amb l’Autoritat Aeronàutica. Aquest punt ja estaria superat. L’informe fet avalaria l’oferta presentada. “Compleix tots els aspectes que s’havien demanat i, fins i tot, més”, ha indicat Gallardo.

Falta, però, encara una pota. “Estem pendents d’intervenció”, ha indicat el ministre d’Economia, que ha admès un cert retard en el procés pel volum de feina que ha d’assumir aquests dies el departament. Tot i això, confia que “no hi haurà cap problema”. D’aquesta forma, es manté la data pel primer vol pel 17 de desembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending