Vall Banc s'incorpora a l'associació Andblockchain

L'entrada de l'entitat bancària permetrà divulgar i promoure la tecnologia al Principat i transformar-lo en un referent mundial

Edmon Pallerola, Chief Operating Officer (CCO) de Vallbanc i Marta Ambor, presidenta d’Andblockchain.
Edmon Pallerola, Chief Operating Officer (CCO) de Vallbanc i Marta Ambor, presidenta d’Andblockchain. VALL BANC

Vall Banc i Andblockchain s'uneixen per compartir sinergies i el fet que l'entitat bancària andorrana formi part de l'associació permetrà tenir un soci més per promoure i divulgar la tecnologia 'blockchain' al Principat i transformar-lo en un referent mundial. L'entitat bancària s'ha adherit a l'associació aquest mes de gener.

Andblockchain és una associació que es va crear l'octubre de 2019 amb l'objectiu de desenvolupar "el millor ecosistema del món" per a Andorra mitjançant el 'blockchain'. Aquesta tecnologia ha de servir tant per un propòsit social útil i necessari com per a un objectiu comercial, explica l'associació en un comunicat aquest dimecres.

Des d'Andblockchain comprenen el valor de les relacions de confiança en tots els nivells de la societat i l'economia, amb l'objectiu de guanyar i mantenir la confiança de tots aquells amb qui interactuen. A més, destaquen que garanteixen els més alts estàndards de seguretat en el treball i identifiquen, avaluen, mitiguen i controlen acuradament el risc tecnològic empresarial i social. De fet, a través d'un comunicat, l'associació es mostra transparent i destaca la protecció de la privadesa personal.

Etiquetes

Comentaris

Trending