Terceravia vol suprimir la pujada de salaris i la limitació als increments de les rendes de lloguer

La formació proposa suprimir els dos articles de la llei amb mesures pel poder adquisitiu, ja que considera que “treballadors i empresaris han de pactar lliurement els sous”

Els consellers generals de Terceravia.
Els consellers generals de Terceravia. Terceravia

Terceravia exigeix a Govern que no s’estableixi cap pujada salarial obligatòria per llei. Així ho demana en les esmenes que ha presentat al projecte de llei de mesures urgents per a la millora del poder adquisitiu de la ciutadania i en matèria d’arrendament d’habitatges. Des de la formació entenen que els sous han de pactar-se lliurement entre empresaris i treballadors.

En un curt comunicat, el grup parlamentari que lidera Josep Pintat ha explicat que s’ha esmenat el text, tot “rebutjant les polítiques populistes del Govern”. Aquestes, denuncien, “provoquen la pèrdua del poder adquisitiu de la ciutadania, l’encariment de l’habitatge i l’enfonsament de l’economia de mercat”.

Bàsicament, la formació proposa suprimir els dos articles del text: un parla dels salaris i l’altre de l’actualització de rendes. Des del grup es considera que “els augments salarials han de pactar-se lliurement entre treballadors i empresaris”. Per l’altre costat, “la debacle del mercat de l’habitatge de lloguer se soluciona amb més seguretat jurídica i menys intervencions electoralistes”.

Comentaris (14)

Trending