Els taxistes confien que aquest estiu hi hagi una bona demanda en les festes majors

El col·lectiu pot tornar a demanar una segona targeta provisional per operar amb dos vehicles durant l'estiu i des de l'ATA asseguren que es podria arribar als 55

taxis
taxis

Els taxistes podran tornar a sol·licitar una segona targeta de transport provisional per poder operar amb dos vehicles durant el període estival. L’any passat va ser el primer que es va poder demanar a l’estiu i el balanç que en fa el sector és molt positiu, sobretot en les festes majors.

El BOPA publica l’edicte que fixa el període d’esdeveniments extraordinaris per al Servei de Taxi Ordinari Interurbà per aquest 2023. D’aquesta manera, des del 23 de juny fins al 12 de setembre, el titular d’una llicència podrà sol·licitar una segona targeta de transport provisional per poder operar amb dos vehicles durant l’estiu.

El president de l’Associació de Taxistes d’Andorra, Marcio Pereira, ha explicat que “ho vam demanar l’any passat perquè teníem una manca de cotxes en èpoques de festes majors o Sant Joan”. En aquest sentit, posa en relleu que els conductors que ho fan a l’hivern també ho volen a l’estiu. Manifesta que “a la nostra central tenim 40 vehicles i amb una segona targeta podríem arribar a 55”.

Admet que “l’any passat durant les festes majors hi va haver molta demanda de taxis i la segona targeta ens va ajudar”. Confia que enguany també es pugui treballar igual, tenint en compte que hi ha moltes persones que surten i volen tornar a casa amb seguretat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending