La situació de la Covid-19 no afecta l’ocupació hotelera, que es manté estable

El darrer cap de setmana s’ha superat el 70%, seguint la tendència d’anteriors dies i a l’espera de previsions per al pont de la Puríssima

Comentaris

El rètol d'un dels hotels del país.
El rètol d'un dels hotels del país. T. S.

La complicada situació en què es troba actualment la pandèmia provocada per la Covid-19, amb força contagiats tant a Andorra com als països veïns, sembla que no ha tingut gaire incidència en l’ocupació hotelera. Segons les dades facilitades per la Unió Hotelera (UHA), l’arribada de turistes que pernocten al país es manté força estable. De fet, el cap de setmana s’ha tornat a arribar al 70% d’ocupació.

La setmana del 22 al 28 de novembre s’han obtingut “xifres força correctes”, segons indica l’UHA. Tot i que són una mica més baixes que en anteriors dates, s’han mantingut estables i la pandèmia no ha fet que es tingui una forta davallada de visitants al país. El cap de setmana, que sempre es té una afluència major, s’ha obtingut un 70,91%, que segueix la línia del darrer, que va ser del 72,64%.

Entre setmana, de dilluns a divendres, s’ha obtingut la dada més baixa del mes, però no ha sigut una davallada considerable. L’UHA ha obtingut un 43,11% d’ocupació als seus establiments, xifra similar a la de la setmana anterior, que va ser del 45,95%. Ara, els hotelers es preparen per a un pont de la Puríssima marcat per un enduriment de les mesures sanitàries, tant a Andorra com als països veïns, que pot fer perillar els bons resultats obtinguts fins ara.

Etiquetes

Comentaris

Trending