Els propietaris de bars demanen als partits polítics que s’abstinguin de fer-los la rosca

Al redós d’un anunci del PS reclamant que l’administració escolti els establiments ara mateix més perjudicats per les mesures anti-Covid

Rètol en un bar anunciant que està tancat.
Rètol en un bar anunciant que està tancat.

La Unió de Bars, els propietaris de bars que s’han agrupat recentment a través de les xarxes, han demanat als partits polítics que s’abstinguin ara de fer-los la rosca i intentar pujar al carro de la seva defensa. Han fet un petit comunicat al tomb d’unes manifestacions del Partit Socialdemòcrata (PS) en què reclama que l’administració, el Govern, ofereixi diàleg i tingui en compte les reivindicacions d’un dels sectors més greument afectats en l’actualitat per les mesures anti-Covid.

Consideren que el posicionament socialdemòcrata, representants dels quals haurien contactat amb algunes de les cares visibles del moviment empresarial per tal de poder mantenir una trobada en els propers dies, és “oportunisme obscè”. I a partir d’aquí es fan tot un seguit de preguntes i afirmacions. “Ara?... Ara que ens hem mobilitzat i ens hem posat en peu, ara volen apuntar-se al carro?  Senyors del PS o de qualsevol altre partit: ara ja no, ara ja no toca, ens estem mobilitzant per ser nosaltres mateixos qui ens defensem”, manifesten en la comunicació.

La consellera general del PS, Susanna Vela.

Relacionat

El PS demana solucions i diàleg per a bars i cafeteries

Hi afegeixen que “en set mesos que portem (de pandèmia) no els hem vist el pèl, ni a uns ni a altres, no hem sentit  una declaració al nostre favor i… ara sí? No, gràcies! No volem l’ajuda de ningú ara. Vinga, va, per favor... ja és tard senyors. Molt tard. Per a vostès i esperem que no per a nosaltres. Els partits polítics no han ajudat gens fins ara, i ara ja no volem la seva ajuda. Ara volem reivindicar, nosaltres, allò que és nostre. No ens serveixen les fotografies d’última hora”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending