El PS demana solucions i diàleg per a bars i cafeteries

Expressa la seva solidaritat amb el sector, amb les conseqüències que es deriven per a moltes famílies i creu que les ajudes són insuficients

La consellera general del PS, Susanna Vela.
La consellera general del PS, Susanna Vela. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS), ha assenyalat que “guia les seves decisions i actuacions en el marc d'una absoluta responsabilitat institucional i lleialtat envers el Govern, però alhora amb els braços oberts per traslladar el batec i les inquietuds dels ciutadans”. És en aquest sentit que han volgut expressar, en un comunicat, la seva solidaritat amb la situació que viu el sector de bars i cafeteries i amb les conseqüències que es deriven per a moltes famílies.

Des del PS lamenten que no hi hagi hagut, fins al moment, mecanismes i espais de diàleg entre l'administració i el sector, i es mostren convençuts que el diàleg sempre permet arribar a les millors solucions i si més com a mínim a una millor planificació per als empresaris per a la presa de les seves decisions. “Un exemple és el moment en que es va decidir el tancament d'un dia per l'endemà i just a les portes d'un pont sense cap mena d'antelació ni anticipació i quan probablement ja s'havien realitzat compres i altres aprovisionaments”, expliquen des del partit.

En aquest sentit defensen que el decret d'ajudes que es va publicar la setmana passada és insuficient i emplacen el Govern i el sector a establir un diàleg al voltant del suport que necessita el sector i perquè les decisions es prenguin amb planificació, sense improvisacions de forma que permeti la presa de decisions des del punt de vista empresarial. Així mateix, i de forma coordinada amb els comuns, entenen que existeixen altres accions que l';Estat pot estudiar per donar suport a l'activitat del sector tant en el present més immediat com de cara al futur.

Finalment, reiteren la seva mà estesa i disposició per tractar amb el Govern totes aquelles dades, informacions i presa de decisions que puguin contribuir a la millor gestió de la Covid i a la minimització dels seus impactes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending