Gairebé plena ocupació hotelera al Pas i a Andorra la Vella i Escaldes

Durant la setmana passada, a nivell global, els establiments de l’UHA van omplir més de set de cada deu llits disponibles

Comentaris

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.
Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa. ARXIU

Els establiments hotelers del Pas de la Casa i d’Andorra la Vella i Escaldes han estat pràcticament plens aquest cap de setmana, si es tenen en compte les dades facilitades per la Unió Hotelera (UHA). A nivell global, els hotels adherits a l’esmentada patronal, van omplir més de set de cada deu llits disponibles durant la setmana, arribant al 85% durant les nits de divendres i dissabte.

Segons l’UHA, la darrera setmana hi ha hagut “bones dades d’ocupació tant entre setmana com durant el cap de setmana”. L’ocupació mitjana de la setmana -del 16 al 22 de gener- va ser del 73,28%, mentre que l’ocupació estricta del cap de setmana es va enlairar fins al 85,35%.

En l’habitual comunicació de la patronal hotelera per fer balanç setmanal de l’ocupació, l’UHA exposa que “si ens fixem per parròquies veiem que tant el Pas de la Casa com Andorra la Vella i Escaldes- Engordany continuen sent les 3 amb més ocupació aquest passat cap de setmana”.

Comentaris

Trending